torsdag 6 oktober 2011

Höstvindar äntligen

Jag gillar inte att träna och tävla i värme. Fungerar inte. Därför är det skönt att äntligen kunna jobba med en puls som inte drar iväg pga värmen. Tyvärr så har man ju det här med benen också. Dom ska ju vara med. Så igår när det var tempo på programmet. En distans med fartökning kom onsdagskvällens Gocart fram i benen. Ont på nya platser och ett spökande vänsterben. Inget problem med flåset men stel. Fick ihop ett hyfsat lättare tröskelpass i alla fall.

Det gäller ju att vara utvilad för att träna och hitta en bra tid på dygnet. Nu var det jobbresa den här veckan och kvällsaktiviteter med kollegor. När man då kommer hem sent efter en flygresa och sedan drar iväg på ett pass med kvalitetskrav. Ja då får man justera utifrån dagsform. Du har ju en grundplan med din träning men dagsformen avgör ju också hur resultatet blir.

Tidigare i veckan var det intervaller på VIP som vanligt. Det som var ovanligt var att Lennart dök upp och inspirerade mig till en snabb 1000sing. Roligt att ses och tack igen för din kommentar på jogg.se Lennart. Fick i allafall på 5 av de 6 intervallerna till ett snitt som låg runt eller lite under min tänkta milfart nästa helg.

Nu blir det faktiskt 200 ringar i helgen. Behöver fart och teknikträning. 60 min distans blir det väl också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar