måndag 22 oktober 2012

Höstlöpning

Fantastiskt kul att komma ut på dagen och få ljus. Igår blev det 10 km i ett försök att hålla någon form av lite längre pass på helgerna. Tidigare i veckan blev det ett kortare lunchpass på runt 6km med tröskelfart i mitten för att hålla lite fart. Ett pass på gymmet blev det också förra veckan. Men ingen tung vecka i träningsdagboken utan en kanska vanlig veckan efter årets sista tävling vecka.

Fortsätter på det här sättet ett tag till fram till att hösten och vinterträningen kommer igång. Försöker hitta träningskompisar att komma ut med. Eller fint väder att köra helgpassen "med". I morgon blir det morgongym för omväxlingens skull och för att få till pass i en intensiv vecka. Sedan blir det lunchlöpning på torsdag med vanliga gänget.

Höstlöpning - dvs ganska som vanligt bara. Men det är ju också en del av löpningen!

2 kommentarer:

  1. Jag gillade verkligen förra vinterns lunchlöpningar just för att få komma ut i ljuset lite. Det är värt så mycket nu när det börjar bli mörk både morgon och kväll.

    SvaraRadera
  2. Ja, Andreas. Nu på hösten gäller det att ta tillvara ljuset som blir. Idag är vi ett gäng som kör 9km på lunchen. Ser fram emot det.

    SvaraRadera