söndag 24 mars 2013

Premiärmilen - sämsta någonsin kan bara bli bättre:-)

Då var tillbaka några steg träningsmässigt igen efter ytterligare en sjukvecka. Den här gången kraftig förkylning som fått mig att lämna skorna på hyllan. Lägger man till stulen löparklocka till detta så är det svårt att vara positiv den här kyliga våren. Men en ny klocka är på plats och idag är det dags för Premiärmilen. Fantastiskt väder dessutom.

Målsättnnigen för dagens lopp ligger i att ta mig runt och vara glad efteråt. Meningen med att slita för att göra 1-2 minuter bättre tid milen är helt meningslöst en dag som denna. Ser detta som ett träningspass med vätskeservice helt enkelt.


Dagens Tävlingsresultat

Placering
758
Nettoresultat53:45
Bruttoresultat54:55
Genomsnittsfart05.22 min/km

Mellantider

MellantidBruttoresultatNettoresultatSträcktidmin/kmkm/hPlac.
5 km29:0927:5927:5905.3610.7856
Mål54:5553:4525:4605.0911.6758


Utan sällskap idag på träningspasset hade jag aldrig fått igång kroppen så här bra och fått den här farten. Ett skönt må bra pass. Insåg i målgång att jag blev omsprungen av 1 person i en spurt på upploppet. Undra hur många hundra jag sprang om ... Bra för självförtroendet!

2 kommentarer:

  1. Sprang du Premiärmilen? Inlägget är publicerat 01:21??

    Hur som helst undrar jag om det var dig jag såg innan start när jag gick från målet mot parkeringen. Jag tittade men var osäker på om det var du, och du (om det var du) hälsade inte heller så jag trodde att det var någon annan!

    Angående dagens pass så kan du alltid trösta dig med att du fick en väldigt fin splitt :-).

    SvaraRadera
  2. Hallå Lennart!
    Har ngt fel i tidsinställningen på den här bloggen. Visar alltid konstig tid på inläggen.
    Stod där vid målgången och tittade på löpare med sluttider från 39 upp till 44 för att se om jag kände igen någon, så det kan ha varit jag. Jag såg tyvärr inte dig. Hade en mkt grön jacka på mig... Vi får ta ett återhämtningspass någon gång framöver. Om inte annat så är det dags att börja cykla och då kan vi ta en gemensam tur.
    Tiden är en tändande gnista. Nu blir det hårdträning!
    Vi ses!

    SvaraRadera