måndag 25 juni 2012

2,1km utan ilägg istället för 21km

Ambitionsnivåerna skiljer sig åt mellan uppdateringarna. Dvs, det skiljer sig mellan iläggen förra året den här tiden och inläggen i år. Då var det Runrunda på programmet. I år är ambitionen inte 21 km snabbt utan snarare att springa 2,1 km utan smärta. Lyckades inte med 21km snabbt förra året (mkt pga +31grader). Det sist nämnda lyckades jag dock med i lördags. Glömde bort mig och sprang iväg utan skoilägg utan bara i bra dämpade skor på mjukt underlag. Helt smärtfri i hälsenan och pf. Det var en härlig känsla.

Nu kommer verkligheten ikapp, speciellt i pf. Men att bara få nosa på detta. Väcker hopp om att kunna springa mer framöver. Nu ligger en troligen förbetald laginbjudan till Stockholm Thriathlon i augusti på bordet. Simningen kan jag sköta. Nu gäller det bara att hitta två personer ytterligare till laget som kan springa och cykla.


 pf= Plantar faciit

2 kommentarer:

  1. När är det? Jag kanske kan springa, men det måste stämma med allt annat. Hur långt är det, 5 eller 10 km?

    SvaraRadera
  2. Tänkte på dig när det var löpning... Söndag förmiddag den 26 augusti. Man får välja olympisk 10km eller sprint 5km. Väntar på besked om startplatsen är sponsrad eller ej.

    SvaraRadera